Verhagen vastgoedzorg

Denken, doen en handelen

Missie
Beheersbaar vastgoedonderhoud. Nu en in de toekomst. Met visie en kennis van zaken. Innovatief en betrokken. Schoon, heel, veilig én duurzaam.

Verhagen Vastgoedzorg neemt alle zorg uit handen nemen voor het onderhoud aan woningen, bedrijfspanden en maatschappelijk vastgoed. Dit waarbij diensten en producten worden geleverd die passen binnen de wensen, doelstellingen en het budget van de opdrachtgever. Hierbij staan duurzaamheid, specialisatie, betrouwbaarheid en een concurrerende prijs- kwaliteitsverhouding hoog in ons vaandel. We werken aan en voor betere totaaloplossingen voor vastgoedonderhoud. Met als resultaat tevreden relaties die profiteren van nieuwe inzichten en duurzame resultaten.

Visie
Verhagen Vastgoedzorg streeft ernaar de beste te zijn in de diverse aspecten van dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud, kwalitatieve verbeteringen en renovatieonderhoud, voor al haar klanten. Verhagen Vastgoedzorg wil dit bereiken door het leveren van een consistente en optimale kwaliteit, maatwerk en het inzetten van al haar expertise op het gebied van dagelijks onderhoud.

Door een resultaat- en klant gerichte aanpak is Verhagen Vastgoedzorg in staat om hinder tot een minimum te beperken en een maximaal resultaat voor u te realiseren zowel op de korte als de lange termijn. Denken, doen en handelen vanuit de behoefte en de beleving van de klant staan hierbij centraal. Onze medewerkers houden zich te allen tijde aan de gedrags- en integriteitscode.

kernwaarden
Resultaatgericht onderhoud en renovatie van vastgoed. Kwaliteit, respect, vertrouwen en het centraal stellen van de klant. Dit zijn belangrijke kernwaarden binnen de organisatie Verhagen Vastgoedzorg. Deze kernwaarden, onze kundige partners en de ruim 8 jaar ervaring op zowel uitvoerend als adviserend vlak maakt Verhagen Vastgoed zorgde juiste keuze voor opdrachtgevers in elk marktsegment.

image description